PARIBASAN-BEBASAN-SANEPAN-SALOKA

Posted by Yulita I on 08:15 PM, 03-Oct-11 • Under: Pengetahuan

A 1.Adhang-adhang tegese embun -Njagakake barang mung sak oleh-olehe 2.Adigang,adigung,adiguna -Ngendelake kakuwatane,kaluhurane lan kapinterane 3.Aji godhong garing -Wis ora ono ajine / asor banget 4.Ana catur mungkur -Ora gelem ngrungokake rerasan kang ora becik

Share on Facebook Share on Twitter

Comments

6 responses to "PARIBASAN-BEBASAN-SANEPAN-SALOKA"

M@9iztr@ [08:19 PM, 03-Oct-11]

Hadir Sista, mengingatkan saat SD dulu... lol

Anapratz [10:44 PM, 03-Oct-11]

Ijin nyimak sob mantabz artikelnya'.

Anapratz [10:44 PM, 03-Oct-11]

Ijin nyimak sob mantabz artikelnya'.

Aji [08:08 PM, 07-Oct-11]

si cebol gayuh lintang.... Opo yo tegese....

alfi [10:51 AM, 04-Mar-12]

pa ya artine sura dira jayaningrat lebur dening pangastuti

Yulita Dwi C. [08:22 PM, 04-Mar-12]

@alfi,
yo

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images